BEQUES MEC 2017-2018 ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

12:29

Es convoquen beques per a estudiants que en el curs acadèmic 2017-2018, cursen ensenyances postobligatòries amb validesa en tot el territori nacional.
Podran sol·licitar les beques d'esta convocatòria els estudiants que no superen una determinada renda y/o patrimoni familiar, que complisquen uns determinats requisits d'aprofitament acadèmic i es troben cursant algunes de les ensenyances següents:

Ensenyances postobligatòries i superiors no universitàries:
a) Primer i segon cursos de Batxillerat.
b) Formació Professional de grau mitjà i de grau superior.
c) Ensenyances artístiques professionals.
d) Ensenyances esportives.
e) Ensenyances artístiques superiors.
f) Estudis religiosos superiors.
g) Estudis militars superiors.
h) Estudis d'idiomes realitzats en escoles oficials de titularitat de les administracions educatives, inclosa la modalitat de distància.
i) Cursos d'accés i cursos de preparació per a les proves d'accés a la Formació Professional i cursos de formació específics per a l'accés als Cicles Formatius de grau mitjà i de grau superior impartits en centres públics i en centres privats concertats que tinguen autoritzades ensenyances de Formació Professional. j) Formació Professional Bàsica.

Ensenyaments universitaris:
a) Ensenyaments universitaris adaptades a l'Espai Europeu d'Educació Superior conduents a títols oficials de Grau i de Màster.
b) Ensenyaments universitaris conduents als títols oficials de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Diplomat, Mestre, Enginyer Tècnic i Arquitecte Tècnic.
c) Curs de preparació per a accés a la universitat de majors de 25 anys impartit per universitats públiques.
d) Complements de formació per a accés o obtenció del títol de Màster i crèdits complementaris per a l'obtenció del títol de Grau o per a prosseguir estudis oficials de llicenciatura. No s'inclouen en esta convocatòria les beques per a la realització d'estudis corresponents al tercer cicle o doctorat, estudis d'especialització ni títols propis de les universitats.
No s'inclouen en esta convocatòria les beques per a la realització d'estudis corresponents al tercer cicle o doctorat, estudis d'especialització ni títols propis de les universitats.
La sol·licitud s'haurà d'omplir per mitjà del formulari accessible per via telemàtica a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport en la direcció sede.educacion.gob.es, en l'apartat corresponent a "Trámites i Servicios" o en la direcció electrònica www.mecd.gob.es

Els terminis per a presentar la sol·licitud s'estendran fins a:

A) El 17 d'octubre de 2017, inclusivament, per als estudiants universitaris.
B) El 3 d'octubre de 2017, inclusivament, per als estudiants no universitaris.

Article relacionat